Maler i Aalborg siden 1887

Uanset om du skal have frisket malingen i stuen op, malet hele dit nybyggeri eller har brug for malerarbejde efter vand- eller brandskader, kan din lokale maler i Aalborg, Anton Lassens Eftf. klare opgaven.

Vores malerfirma har fungeret som maler i Aalborg og Nordjylland siden 1887. Skal vi også komme og give hverdagen kulør hos dig, så kontakt os allerede i dag på tlf: 98120099

Malerfirma i Aalborg - god rådgivning og korrekt udført arbejde

Anton Lassen er din professionelle maler i Aalborg. Vi beskæftiger mange dygtige arbejdere og kan løse alle malerrelaterede opgaver. Vi lægger først og fremmest vægt på at kunne give professionel rådgivning, at udføre kvalitetsarbejde, at overholde aftalte tidsplaner samt at være konkurrencedygtige på prisen.

Maler i Aalborg
Malerfirma i Aalborg

Renovering, reparation og istandsættelse af malermester i Aalborg

Som et af de ældste malerfirmaer i Aalborg har vi prøvet det hele lige fra at male stuer og værelser i huse og lejligheder og til at lægge farver på både Budolfi Kirke og Aalborghus Slot.

Så uanset om du står med et renoveringsprojekt af et større eller mindre bygningsværk, har brug for reparation af alt lige fra kirkemalerier og til facader, eller skal have malet efter en istandsættelse, kan malerne fra Anton Lassens Eftf. klare jobbet.

Maling af nybyggeri af Anton Lassen maler i Aalborg

Skal du bruge en maler i Aalborg til maling af større eller mindre nybyggerier, er det også Anton Lassens Eftf., du skal have fat i. 

Vi klarer det hele fra lejligheden eller parcelhuset og op til store boligkomplekser og firmadomiciler.

Vores bygningsmalerafdeling kan male hele facaden fra kælder til kvist, mens nogle af vores andre dygtige malerteams tager sig af malingen af de indvendige lokaler. Det eneste du skal gøre, er at vælge farverne – så sørger vi for resten!

Malermester i Nordjylland
Maler i Nordjylland

Maling efter vand- og brandskader i hele Nordjylland

Sporene efter vand- og brandskader kan være svære at male over – og få til at holde sig væk. For både misfarvninger efter fugt og sod kan nemt trænge gennem malingen, hvis malerarbejdet ikke bliver udført korrekt.
Hos Anton Lassens Eftf. har vi stor erfaring med netop denne type opgaver. For efter mere end 120 år i branchen, har vi stået for malerarbejdet efter brand- og vandskader mange gange.
Så skal du have slettet sporene og de dårlige minder en gang for alle, er det os, du skal have fat i.

Mindsk hærværk og få pænere omgivelser i boligforeningen

En af vores mange forskellige arbejdsopgaver er at stå for de løbende vedligeholdelses- og reparationsopgaver i boligforeninger over hele Nordjylland.
Det giver ikke alene pæne og flotte omgivelser for beboerne. Det mindsker også hærværket, fordi der ikke er steder, som opfordrer til, at du tager sagen i egen hånd.
Vi starter med at lægge en vedligeholdelsesplan, og tager os så af opgaverne og eventuelt opståede skader ad hoc. Så er der altid flot og nymalet overalt.

Vedligeholdelses og reparationsopgaver
Malerarbejde i hele Nordjylland

Rådgivning og planlægning af alle typer malerarbejder

Uanset hvilken malerrelateret udfordring du står med, kan du altid få rådgivning og vejledning hos Anton Lassens Eftf. Med mange års erfaring er der ikke grænser for, hvad vi har løst for maleropgaver i det nordjyske.
Således kender vi alt til de særlige udfordringer, der følger med, når du bor tæt på havet, eller i områder med lette jorde, hvor jorden nemt kan blive flyttet af vinden.
Vi ved også alt om, hvordan de helt store malerprojekter bliver grebet an, og landet korrekt – både til tiden og inden for det aftalte budget.

Få et uforpligtende tilbud på din maleropgave i hele Nordjylland

Så uanset hvad du skal have malet, og hvor lille eller stor en opgave det er, kan du altid få et uforpligtende tilbud fra din professionelle maler i Aalborg, Anton Lassens Eftf.

Kontakt os allerede i dag og så laver vi en aftale for, hvornår vi kan komme forbi og se på netop dit malerprojekt overalt i Nordjylland.

Maler

Vi udfører opgaver for både private og erhvervskunder inden for følgende områder:

Udover alverdens typer maleropgaver i Nordjylland ligger vores spidskompetencer ligeledes inden for renovering og vedligeholdelse af gamle bygninger og har i Aalborg blandt andet stået for renovering af nedenstående. Se flere kundereferencer her.

Jens Bangs Stenhus

Aalborghus Slot