Forside Udskriv

Nyheder


2015-01-15

Anton Lassens Eftf. indfører rygeforbud

> Læs mere> Se alle nyheder


ANTON LASSENS EFTF. A/S
ANTON LASSENS EFTF. A/S
ANTON LASSENS EFTF. A/S
ANTON LASSENS EFTF. A/S
ANTON LASSENS EFTF. A/S
ANTON LASSENS EFTF. A/S
ANTON LASSENS EFTF. A/S
Der er ikke nogen nyheder tilgængelig i øjeblikket.
Professionelt malerarbejde siden 1887

Anton Lassens Eftf. er en af Aalborgs ældste og mest velrenommerede malervirksomheder. Virksomheden blev stiftet helt tilbage i 1887 og har igennem alle årene haft ry for at udføre professionelt og solidt håndværk. 
 
I 1988 fusionerede to af Aalborgs største malervirksomheder. Anton Lassens Eftf. og Fauerholdt Jensen blev lagt sammen, og det var en stor fordel for kunderne, at alle kompetencer nu var samlet under ét tag på Håndværkervej 9. 
I 2012 udvidede firmaet yderligere ved at overtage bygningsmalerfirmaet Eigil Koch’s Eftf.

God rådgivning og korrekt udført arbejde
I dag beskæftiger vi hos Anton Lassens Eftf. mange dygtige arbejdere og kan løse alle malerrelaterede opgaver. Vi lægger først og fremmest vægt på at kunne give professionel rådgivning, at udføre kvalitetsarbejde, at overholde aftalte tidsplaner samt at være konkurrencedygtige på prisen. 
 
Tilfredse nordjyske kunder
Herved er vi blevet den foretrukne leverandør af maleropgaver for en lang række nordjyske virksomheder. Mange af vores kunder kender os således gennem mange års godt samarbejde, og vi er stolte af at kunne sige, at vi altid lever op til kundernes høje forventninger. 
 
Alle opgaver udføres i fuld overensstemmelse med krav og specifikationer fra arkitekter, bygherrer, ejere og øvrige kunder. Hos Anton Lassens Eftf. har vi kompetente medarbejdere og benytter de bedste materialer – det er en væsentlig forklaring på vores succes.